Producten bestellen?

Klik hier om de Kevin Murphy prijslijst te bekijken. Geef uw bestelling per e-mail door via hair@deggerkappers.nl

Producten

Wij werken samen met verschillende topmerken. Dit omdat er veel verschillende klanten bij ons in de zaak komen. Van klassiek tot modern maar ook producten op natuurbasis en voor beschadigd haar of gevoelige hoofdhuid.

De merken die u bij ons vindt zijn:

Kevin Murphy
WECOLOUR
American Crew
en
Mediceuticals


Degger Kevin Murphy

Kevin Murphy

Kevin Murphy is een productlijn die alleen in professionele kapsalons verkocht wordt. Het bevat professionele, op fashion gerichte haarproducten die ontwikkeld zijn in de wereld van mode en hairstyling. De productlijn bestaat uit shampoos, conditioners, treatments, styling en finishing producten die allemaal afgestemd zijn op een specifiek haartype. Welke haartype je ook hebt, bij Kevin Murphy vind jij de producten die jouw haar een natuurlijke, gezonde en verzorgde uitstraling geven.

Al de producten van Kevin Murphy bevatten een hoog gehalte van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën voor ultieme haar en hoofdhuid behandelingen. Je ziet het resultaat gelijk. De Kevin Murphy lijn is gebaseerd op skin-care technologie, want ook voor je haar moet je lief zijn. Door het haar te scrubben, verzorgen en te hydrateren, wordt je haar gezond en sterk. Je haar wordt zacht, gevoed en verzorgd zonder dat het verzwaard wordt door de producten, dit komt door de gewichtloze werking van de producten op het haar. Hierdoor gaat je haar niet slap hangen en is het makkelijk handelbaar. Alle Kevin Murphy producten zijn geschikt voor gekleurd haar en elke combinatie van producten is mogelijk.

Bezoek de Kevin Murphy website

Degger

Mediceuticals

Mediceuticals producten voor dunner wordend haar en intensieve hoofdhuidbehandelingen zijn ontstaan door uitgebreid onderzoek door gespecialiseerde dermatologische wetenschappers. Mediceuticals wetenschappers hebben het meest veilige en effectieve product tegen overmatig haaruitval op de markt weten te brengen door de farmaceutische techniek en natuurlijke geneeswijzen te combineren. Alle mediceuticals producten worden gefabriceerd in FDA goedgekeurde laboratoria en bestaan uit farmaceutische ingrediënten en farmaceutisch water.

Bezoek de Mediceuticals Europa website

Degger Tigi

American Crew

TAmerican Crew is de Official Supplier to Men met een uitgebreide styling en verzorgingslijn. De producten van American Crew zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten die haar en hoofdhuid beschermen. Vetkuif? Of een matte look? American Crew heeft het. Maar natuurlijk ook shampoo conditioners en body wash speciaal voor de man.

Bezoek de American Crew website

Degger Fuente

WECOLOUR

WECOLOUR haarverf is professionele haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia, ppd en parabenen. De haarverf hebben we zelf ontwikkeld en verkopen we ook in de kapsalon. Juist voor de mensen die liever thuis het haar verven, is WECOLOUR een uitkomst. De haarverf is zo puur mogelijk, grijsdekkend en geeft je haar een mooie glans. En de verf is na opening houdbaar. Je kunt er dus meerdere keren je uitgroei mee verven. Een kwaliteitsproduct voor slechts €19,95! De haarverf is online te koop of bij ons in de kapsalon.

Bezoek de WECOLOUR website