+31713610133 info@deggerkappers.nl

Team

Djessie

Djessie

Salon eigenaar, Masterstylist

Barbara

Barbara

Salon manager, Masterstylist

5 jaar geleden ben ik bij Degger Kappers begonnen, van stylist doorgegroeid naar salon manager. Ik vind het vak overbrengen een van de leukste dingen om te doen en geef elke week training aan onze studenten. Het maken van mooie kapsels en voeren van fijne gesprekken maakt het kappersvak geknipt voor mij,

Lisette

Lisette

Masterstylist

Ik ben Masterstylist en werk inmiddels al 14 jaar met heel veel plezier bij Degger Kappers. Het is mijn passie om iedereen met een goed gevoel en natuurlijk fantastisch haar naar buiten te sturen. Wat ik ook erg graag doe is mijn ervaringen en passie voor het kappersvak delen met de volgende generatie bij Degger Kappers.

Ramona

Ramona

Topstylist

12 jaar ben ik al werkzaam in deze salon. Tijdens mijn opleiding ben ik bij Degger Kappers begonnen en niet meer weg gegaan. Mijn ambitie om kapster te worden heb ik al van kleins af aan, ik was altijd bezig met haren doen en make-uppen. Het kappersvak is elke dag een feestje, ik hou er van om mensen met een mooie coupe de deur uit te laten gaan.

Kaylee

Kaylee

Topstylist

Na het behalen van mijn diploma ben ik al vrij snel bij Degger Kappers begonnen met werken en wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Wanneer een klant tevreden met het gewenste resultaat naar huis gaat is dit het mooiste van het vak. Wat ik zelf erg leuk vind om te doen is het creatief kleuren. Dit is altijd een uitdaging en een kwestie van tijd maar als het gewenste resultaat eenmaal bereikt is is dat fantastisch!

Debbie

Debbie

Haarstylist

Wat ik het leukst vind van het kappersvak? Eigenlijk alles wel, de afwisseling en elke dag verschillende behandelingen doen. Het belangrijkste is dat alle klanten tevreden de deur uit gaan en gezelligheid hoort daar ook bij. Ik wil me ook blijven ontwikkelen en blijven doorleren, dat is mijn ambitie.

Ghislaine

Ghislaine

Haarstylist

2 jaar ben ik werkzaam in het kappersvak. Elke dag vind ik het steeds leuker worden, mijn dag is goed als ik klanten mooi en tevreden de deur uit laat lopen. Met een mooie kleur en een fris geknipte coupe.

Febe

Febe

Junior stylist

Ik heb het kappersvak gekozen omdat ik vanaf kleins af aan het al heel leuk vind om creatief bezig te zijn. Zelf vind ik kleuren heel erg leuk omdat je met kleuren heel veel verschillende kanten mee op kan gaan en dus heel creatief mee kan zijn. Bij mij kan je voor alle kleuringen terecht en ontwikkel me steeds in nieuwe technieken.

Frederique

Frederique

Junior stylist

Ik vind het super om mensen blij te maken en te verwennen met een heerlijke hoofdhuid massage in de salon. Het volgen van trainingen vind ik heel leuk, ik ben nog lerende maar kijk er naar uit dat ik straks alle behandelingen kan uitvoeren. Mensen blij maken, daar doe ik het voor.